Vinduesvask af høj kvalitet tilbydes af erfarne fagfolk

Hos HP Ejendomsservice ApS tilbyder vi vinduesvask og forskellige former for serviceydelser til ejendomme i København. Vores firma har stor vægt på kundens behov, hvorfor vi skræddersyrer aftaler præcist efter dine ønsker, uanset om du ønsker en fast aftale eller blot er interesseret i en enkelt vinduesvask.

Som vinduespudsere har vi mange års erfaring, derfor kan du altid forvente et flot vinduespudser resultat af høj kvalitet. Alle medarbejdere i firmaet er fagligt dygtige, så de har den rette baggrundsviden til at udføre de forskellige services.

Grundig og effektiv vinduesvask

​Hvad enten du er en boligforening eller erhverv i Storkøbenhavn, har du sandsynligvis mange andre opgaver at tage dig af, hvorfor vi står klar til at hjælpe dig med polering af vinduer. For os er det ikke en sur pligt, men derimod en branche, som vi alle brænder for, hvilket afspejles i vores arbejdsmorale. Vi er nemlig grundige og effektive.

​Vi har et stort fokus på kundens behov og står klar til at træde til, når det er nødvendigt. Vi er behjælpelige med både store og små opgaver og garanterer altid konkurrencedygtige priser sammenlignet med vores konkurrenter i Storkøbenhavn

Med et rent og frit udsyn til de udendørs omgivelser på din arbejdsplads bliver arbejdsmiljøet ofte bedre, hvilket alle ansatte vil kunne mærke.

Kontakt os for at aftale nærmere om vinduespudsning

Ved at lave en aftale med en vinduespudser slipper du for at skulle spekulere på at pudse dine vinduer. Vi står klar til at hjælpe dig med både små og store opgaver, så du må ikke tøve med at kontakte os.

Ring til os på telefon 46 43 10 10, eller skriv på vores mail: hp@hp-ejendomsservice.dk, så vender vi tilbage for nærmere aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

HP Ejendomsservice ApS

Arnold Nielsens Boulevard 140, 1. sal

2650 Hvidovre

CVR: 32101208​