Vandskade udbedres ved affugtning

Hos HP Ejendomsservice tilbyder vi udbedring af vandskade i København og omegn. Det gør vi blandt andet ved hjælp af affugtning. Er uheldet ude, og er der opstået en vandskade, er det vigtigt, du allierer dig med en samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt ud og sikre dig hjælp med affugtning, således at skaden ikke udvikler sig.

Hos HP Ejendomsservice har vi stor erfaring inden for hjælp til vandskade. Vi står for effektiv håndtering, så du kan vende tilbage til dagligdagen hurtigst muligt uden at bekymre dig om vandskaden. Vi har døgnvagt og er dermed til rådighed, uanset hvornår behovet for affugtningshjælp til vandskade måtte opstå.​

Affugtning af vandskade med fokus på kvalitet

Hos HP Ejendomsservice sætter vi en ære i at levere resultater, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på længere sigt. Vi gør meget ud af, at du hurtigt bliver tryg igen efter din vandskade.

​Vi er kendetegnet ved kvalitet, pålidelighed og service i topklasse, og det gælder, uanset om det handler om vandskade eller en anden type opgave.

Vi er et erfarent og kvalitetsbevidst firma, der hver dag yder vores bedste for at stille vores kunder tilfredse med høj service og kvalitet i højsædet. Kvaliteten er lært gennem 25 års erfaring - så vi ved, hvad du efterspørger som kunde. Har du en boligejendom i København eller Storkøbenhavn, der har været udsat for vandskade, kan du tilkalde os når som helst. Vi kommer omgående og udbedrer skaden.

​Kontakt os døgnet rundt

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi hjælper ved en vandskade, så kontakt os på telefon 46 43 10 10. Du kan også fange os på vores e-mail hp@hp-ejendomsservice.dk. Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

HP Ejendomsservice ApS

Arnold Nielsens Boulevard 140, 1. sal

2650 Hvidovre

CVR: 32101208​