Snerydning og saltning - ​Glatførebekæmpelse

Lad os foretage din snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i København og Storkøbenhavn, hvis du vil være sikker på et solidt resultat.

Skræddersyet aftale inden for snerydning og saltning

Hos HP Ejendomsservice skræddersyer vi en aftale inden for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, som passer til dine ønsker og behov. Hvad enten det er en virksomhed, et butikscenter, et gårdlaug eller eksempelvis en andelsforening, står vi gerne til rådighed med vores ressourcer.

Vi har mere end 35 års erfaring inden for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i København. Derfor har vi set og håndteret mange forskellige opgavetyper, hvilket betyder, at vi ved, hvordan projekterne klares mest effektivt.

Færdes trygt på vejene og fortovet

Hvis du indgår en aftale med os om at stå for snerydningen, saltning og glatførebekæmpelsen, sørger vores vicevært for, der er ryddet og saltet tidligt om morgenen, hvis der er lovet sne og/eller islag.

På den måde kan beboere og medarbejdere færdes trygt og undgå at komme til skade. Er der tale om en arbejdsplads tilbyder vi derfor også her både snerydning og saltning, så du endvidere slipper for, at medarbejderne slæber en masse snavs med ind som følge af uvejret.

Høj servicestandard

Vi har en rigtig høj servicestandard inden for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse og det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen til nye opgaver.

Din tilfredshed er det vigtigste, og derfor gør vi meget ud af en grundig dialog både før og under projektet, så vi sikrer os, alle detaljer er, som du gerne vil have det

+35 års erfaring inden for snerydning og saltning

I vores 25 år i branchen har håndteret både store og små opgaver og kan derfor være behjælpelig i enhver henseende. Vi sætter en stor ære i, at vi kan være med til at sikre, at beboere og medarbejdere kan færdes uden bekymringer, når sneen falder. Tøv derfor ikke med at vælge os til opgaver der omhandler snerydning og saltning.

Lad os stå for din snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i København og i Storkøbenhavn. Kontakt os på telefon 46 43 10 10 eller skriv til os på hp@hp-ejendomsservice.dk for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov for enten saltning eller snerydning. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

Gå til vores kontaktside

HP Ejendomsservice ApS

Arnold Nielsens Boulevard 140, 1. sal

2650 Hvidovre

CVR: 32101208​