Rengøring tilbydes til erhverv og boligforeninger

Har du en virksomhed eller boligforening, der mangler professionel rengøring i Roskilde eller København, tilbyder vi en erhvervsordning, hvor vi kommer med jævne mellemrum og gør rent. Du kan indgå en fast aftale, hvor vi kommer lige så ofte, som du har behov for. Vi skræddersyr et tilbud, som passer til dig.

Vi tilbyder mange forskellige services inden for rengøring. Uanset om du vil have en fast aftale eller blot ønsker det udført én gang, tilbyder vi blandt andet følgende:

  • ​Trappevask
  • ​Rengøring
  • ​Vedligeholdelse af fællesarealer
  • ​Vinduespolering

Vi servicerer dagligt boligforeninger, der har fællesarealer, som de ønsker rengjort og ikke selv har tiden eller ressourcerne til. Her træder vi gerne til og tilbyder en fleksibel ordning.​ Eksempelvis med rengøring af følgende:

  • Trappeopgange 

  • Fortove 

  • Kældre 

  • Og meget mere

Vi tilbyder rengøring med fokus på kundens behov

Som boligforening eller erhverv er der mange andre ting at tage sig til i hverdagen. Rengøring er for mange et nødvendigt onde, som bare skal overstås. Men ikke hos os. Vi holder af vores job og tilbyder at gøre det for dig, der ikke selv ønsker at gøre det. Vi har fokus på dine behov og træder til, når det behøves.

Vi er modtagelige over for alle typer opgaver - store som små - så kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Med et professionelt firma til at varetage rengøringen for dig, skal du ikke selv spekulere på det. Vi gør grundigt og effektivt rent, hvor du ønsker det, og kan gøre det så ofte, der ønskes.

Få et tilbud på en fast aftale eller på en enkelt opgave

Lyder ovenstående fristende, og søger du ikke mindst et erfarent firma, der er seriøst og pålideligt, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi er parate til at hjælpe dig med rengøring i høj kvalitet alle ugens dage.

Ring for tilbud på rengøring, priser og meget andet på telefon 46 43 10 10. Du kan også fange os på hp@hp-ejendomsservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

HP Ejendomsservice ApS

Gl. Køge Landevej 328, ​2650 Hvidovre​

CVR:32101208​