​Kunderne siger

Vi har omkring 350 ejendomme i København og Storkøbenhavn som vi laver ejendomsservice for. Nogle af kunderne har mindre aftaler, mens andre kunder har allround service. Ved kontakt taler vi om, hvordan vi skal sammensætte en modulløsning til dig. 

Vores kunders feedback:​

Fiedler & Lundgren A/S

Vi har anvendt HP de seneste 3 år, og har aldrig haft behov for opfølgning på de indgåede aftaler. HP er vicevært på vor forretningsejendom, og alle henvendelser fra lejerne tages der omgående hånd om. Al snerydning er udført inden forretningerne åbner om morgenen, og vi har aldrig haft en klage.

Perfekt service.


Flemming Hansen

AAB Afd. 63 Hvidovre
Vi har haft HPE siden 2006 og vi er yderst tilfreds. De overholder alle aftaler og er meget hurtigt ude når der kommer den mindste sne.
Så vi kan varmt anbefale HP - Ejendomsservice.


Flemming Hansen
Næstformand.


AB Bogbindergården

Vi har igennem en årrække brugt HP Ejendomsservice til trappevask, udenoms arealer, gård areal, snerydning mm.
Det er altid søde og engagerede medarbejdere der kommer.
Vores udenoms arealer og gård har aldrig været så pæne og velholdte som efter HP Ejendomsservice overtog pasningen.


Lupinen, daginstitution i København

Vi er yderst tilfredse med HP, de slår græs, fejer legeplads, rydder sne og er altid velvillige overfor pludseligt opståede opgaver.
Her ser altid pænt og ryddeligt ud selvom 66 børn gør deres for det modsatte.


Toldbodgade 10

HP ejendomsservice yder altid hurtig service ved henvendelser, således havde vi f.eks. efter oversvømmelserne den 2. juli 2012 vandpumper igang inden der var gået 24 timer.


Ejerforeningen Rødager Allé 61 A – H

Vi har haft HP Ejendomsservice i snart 10 år, og har kun godt at sige om dem, snerydning, havearbejde, trappevask, vinduespudsning, affald, osv. aldrig nogen problemer, og altid til at tale med hvis man skal have lavet noget ud over det aftalte, så skift til HPE i vil ikke fortryde det.


Jørn Nielsen
Formand

E/F Møntergården

E/F Møntergården i Roskilde bruger HP Ejendomsservice til glatførebekæmpelse. Firmaet har serviceret os i 2 år, og det fungerer rigtig godt. Selv vinteren 2010/2011 hvor vi fik så meget sne, så var der altid ryddet til kl. 07.00.


Snedker-Tømrermester Mikkelsen

Jeg er uddannet Bygningssnedker, og har været håndværker i snart 20 år.
Jeg har et godt samarbejde med HP-Ejendomsservice.
Alle aftaler overholdes altid. og alt foregår meget professionelt. Jeg kan på det varmeste anbefale HP-Ejendomsservice som firma.


Christian Mikkelsen


Rasmussen

Vores ejerforening E/F Rosehaven har brugt HP Ejendomsservice igennem 4½år. Det fungerer 100% og vi har aldrig fået så god service tidligere. Vi anbefaler HP Ejendomsseervice til alle


Ringkøbinggården

Vi er meget tilfredse med HP Ejendomsservice. Rengøring og vedligeholdelse er første klasse og der er fast afløser ved ferie. Ved henvendelser bliver man positivt modtaget og tingene bliver gjort.


Niels Andersen

Ejerforeningen Tårnvej 51-59 Rødovre har siden 2003 brugt HP Ejendomsservice.
Vi er meget tilfreds med det arbejde, der bliver udført. Om sommeren bliver bl.a. vores haveanlæg passet og vedligeholdt, og om vinteren er snerydning og saltning helt i top. Storskrald bliver hurtigt fjernet. De aftaler, som vi indgår, bliver altid hurtigt og effektivt udført. Vi kan anbefale HP Ejendomsservice som et godt firma.


Niels Andersen
Formand

HP Ejendomsservice ApS

Arnold Nielsens Boulevard 140, 1. sal

2650 Hvidovre

CVR: 32101208​