Haveservice for erhverv og boligforeninger

Hos HP Ejendomsservice tilbyder vi haveservice til boligforeninger og erhverv i København. Har du større grønne arealer, en skov eller en virksomhed, der har brug for en kyndig fagmand til at tage vare på drift og vedligeholdelse, er vi yderst professionelle og erfarne.

Vi udfører en lang række services inden for haveservice. Her kan blandt andet nævnes følgende:

  • Græsklipning
  • ​Vanding
  • ​Beskæring
  • ​Fejning
  • ​Lugning
  • ​Rengøring af bede
  • ​Affaldssortering og meget andet

Grundig og kompetent haveservice

Vores primære arbejdslokationer varierer meget fra virksomhed til virksomhed og fra boligforening til boligforening. 

Områder der påkræver haveservice kan være alt, fra p-områder til fællesarealer, baggårde og store arealer med græsplæne, bede og skov. Uanset hvilken opgave vi påtager os, er vi meget grundige. Ønsker du en kompetent og erfaren havemand til haveservice hos dig, er vi den rette til jobbet.

Hos os er kvalitet en mærkesag, og god service er altid en selvfølge. Når vi udfører haveservice for dig, kan du være ganske sikker på, at alt får stor opmærksomhed, og at selv de mindste detaljer er vigtige og ikke overses.

Synes havearbejdet uoverskueligt for dig, og har du brug for nogen til at varetage det for dig? Kontakt os endelig.

Vi giver et godt tilbud på service til din have

Står du og mangler en troværdig og pålidelig virksomhed til haveservice, så du ikke skal bekymre dig om havearbejde? Vi sørger for, at det hele ser flot ud, og at der altid er slået græs, klippet hæk og ryddet pænt op.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig - ring til os på telefon 46 43 10 10, eller skriv til hp@hp-ejendomsservice.dk.

HP Ejendomsservice ApS

Gl. Køge Landevej 328, ​2650 Hvidovre​

CVR:32101208​