HP Ejendomsservice​

HP Ejendomsservice blev etableret i 1998 af Preben & Hanne Rasmussen. Med Preben Rasmussens mangeårige erfaring inden for faget var visionen simpel: At gøre en markant forskel på ejendomsservicemarkedet, og yde en service ud over det sædvanlige med kvalitet og kundeservice som førsteprioritet.

Kig gerne rundt på vores hjemmeside, og læs mere om hvad vi kan tilbyde dig som virksomhed, og hvordan en vicevært/varmester kan gøre din hverdag mere tryg og lettere. Vores firma drives med fast hånd, således, at vores ejendomsservice sidder i skabet i første omgang.

HP Ejendomsservice udviklede sig hurtigt da efterspørgslen for ejendomsservice med høj servicestandard var stor, og i dag mange år senere, er vi et velorganiseret og struktureret firma med 35 dygtige faglærte medarbejdere. Herunder er 35 varmemestre, 4 inspektører og 6 administrerende kontormedarbejdere, inklusiv Preben Rasmussen selv.

Vi servicerer kunder over hele Storkøbenhavn med allround ejendomsservice og har derudover et tæt samarbejde med dygtige samarbejdspartnere, hermed er der ingen begrænsninger for de opgaver vi kan påtage os.

Hos os er kerneværdierne: effektivitet, tryghed og kvalitet en integreret del af vores organisation ud til mindste organ. Naturligvis på grund af de mange års erfaring, men samtidigt, fordi vi er meget klare i vores fremtoning i forhold til hvad vi står for.

HP Ejendomsservice har overenskomst med Ejendomsfunktionærenes Fagforening København. Vores medarbejdere er organiserede og ansat under gode og ordentlige vilkår.

HP Ejendomsservice er et rigtig godt valg til Deres totalløsning på ejendomsservice, hvad enten det er en fast serviceaftale du søger eller en enkelt.

Tag en snak med os på telefon 46 43 10 10, og lad os sammen finde en løsning der passer til det budget du har.

HP Ejendomsservice ApS

Arnold Nielsens Boulevard 140, 1. sal

2650 Hvidovre

CVR: 32101208​